Fotograaf. Meestal dan.

Nee, hier volgt geen verhaal over mijn hobby’s, passies en lievelingsmaaltijden. Mijn interesses worden -voor zover relevant- wel duidelijk uit hetgeen ik fotografeer. Het ‘meestal’ duidt vooral op het feit dat ik niet altijd een camera vast heb, maar soms ook een pen. Tijdens mijn opleiding fotografie ben ik gaan werken bij een fotografie-magazine en daar heb ik een liefde voor taal ontwikkeld. Die vaste baan is al lang verleden tijd, maar het schrijven is gebleven. En zo kan het gebeuren dat ik met enige regelmaat niet alleen het beeld bij een interview of reportage verzorg, maar ook het interview of de reportage zelf. Informeer daar dus vooral naar, dan stuur ik je wat voorbeelden en een voorstel.
Wat je niet ziet aan de beelden, maar wat wel belangrijk is: ik word niet bang van krappe deadlines, last minute klussen of grote afstanden. Ik werk door heel Nederland en soms verder en hecht veel waarde aan goed klantcontact en het nakomen van afspraken en deadlines.
Ik ben dol op koffie, dus kom gerust eens langs voor een bakkie (of nodig me uit).
Oh, en wist je al dat mijn vriendin Davien ook fotograaf is, maar dan gespecialiseerd in bruiloften en familyshoots? Zeker even HIER klikken dan!
Adres:
Grote Houtstraat 160A
2011 SX  Haarlem

Email: 
info@jessekraal.nl

Telefoon: 
0636127070

KVK: 51958694
BTW: NL002101943B11